SharePoint diensten

Wij doen SharePoint. En als product specialist blinken we uit in dit specifiek domein. We zijn sterk in het analyseren, ontwerpen en implementeren van oplossingen op het SharePoint platform. Hebt u nood aan SharePoint specifieke ontwikkeling of een probleem omtrent infrastructuur? Ook dan kunnen we u helpen.

Lees verder

SharePoint oplossingen

Wij horen het wel eens vaker dat een organisatie op zoek is naar een specifieke oplossing voor zijn probleem. Dit wil echter niet zeggen dat we iedere keer het wiel opnieuw moeten uitvinden door eindeloos diensten te leveren. Met ons uitgebreid aanbod van SharePoint oplossingen kunnen we u efficient helpen. Lees snel verder wat onze oplossingen precies zijn.

Lees verder

Sharepoint Trainingen

E-motion is er van overtuigd dat niet elke klant dezelfde behoeften heeft, en daarom dezelfde training nodig heeft. Waarom uren en dagen spenderen aan specifieke onderwerpen die niet bij uw organisatie aan bod komen? Aan de hand van een kort intake gesprek polsen wij naar uw huidige kennisniveau en de kennis die u nodig heeft op korte termijn. Lees verder hoe wij SharePoint trainingen aanpakken...

Lees verder

Nieuws en Blog

E-motion en Transform Data International gaan samen!

in Blog
Sinds 1 juni heeft E-motion haar activiteiten samengevoegd met Transform Data International. Klanten van E-motion profiteren hiermee, naast de reeds bestaande SharePoint dienstverlening, ook van de mobiele oplossingen en enterprise content management gerelateerde producten en diensten. Transform Data International is al geruime tijd zeer succesvol in de BeneLux en Engeland actief. Bestaande E-motion klanten kunnen blijven rekenen op de service di… Lees verder

Onze nieuwe website

in Nieuws
Het stond al een tijdje op de agenda, maar nu zijn we er toch in geslaagd om eindelijk onze focus en plek in de markt te verduidelijken aan de hand van een nieuwe website. Naast onze positie en propositie zullen we via onze blog regelmatig de nieuwigheden toelichten op het vlak van SharePoint.… Lees verder

Achtergrond

E-motion levert diensten en implementeert oplossingen op het vlak van Enterprise Content Mangement en meer specifiek Document Management.
Binnen dit domein hebben we ons gespecialiseerd in de SharePoint producten en de daaraan gerelateerde oplossingen.

Sinds onze oprichting in 2006 is de dagelijkse leiding van E-motion in handen van de twee vennoten Walter Henrard en Natacha Bruggen.

Waar we actief zijn

E-motion opereert vanuit het kantoor in Hechtel, gelegen in de Limburgse kempen. Gezien onze locatie richten wij ons zowel op de Belgische als de Nederlandse markt.
Wij bedienen zowel multinationals via lang lopende consultancy opdrachten, als KMO's met fixed price opdrachten. E-motion werkt ook via partners of hoofdaanemers om dienstverlening voor grotere opdrachten te garanderen.

SharePoint van A tot Z

Binnen het SharePoint domein kunnen wij gerant staan voor de volledige Application Life Cycle. Naast informatie architectuur en solution design, leveren wij ook diensten op het vlak van implementatie en programmatie. Door onze doorgedreven kennis is het voor ons geen probleem om specifieke opleidingen te geven op maat van de behoefte klant.
Verder ronden we de life cycle af met advies verlening op vlak van governance en change management. Om compleet te zijn in onze dienstverlening behoort het infrastructuur vraagstuk met de daarbijhorende support ook tot ons vakdomein.

 

 

E-motion partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren maakt E-motion gebruik van een netwerk van gedreven consultants en freelancers.

Binnen dit netwerk werken we samen met een select aantal profielen die elk stuk voor stuk een kei zijn in hun specifiek vak domein. Ze staan garant voor de opdracht die ze uitvoeren en volgen elk de ongeschreven regels van de liefde voor het vak.

Indien jou vakdomein gerelateerd is aan SharePoint, en je wil graag met ons samenwerken, contacteer ons dan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We overlopen dan de mogelijkheden tot een samenwerkingsverband.

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24