Over ons

Achtergrond

E-motion levert diensten en implementeert oplossingen op het vlak van Enterprise Content Mangement en meer specifiek Document Management.
Binnen dit domein hebben we ons gespecialiseerd in de SharePoint producten en de daaraan gerelateerde oplossingen.

Sinds onze oprichting in 2006 is de dagelijkse leiding van E-motion in handen van de twee vennoten Walter Henrard en Natacha Bruggen.

Waar we actief zijn

E-motion opereert vanuit het kantoor in Hechtel, gelegen in de Limburgse kempen. Gezien onze locatie richten wij ons zowel op de Belgische als de Nederlandse markt.
Wij bedienen zowel multinationals via lang lopende consultancy opdrachten, als KMO's met fixed price opdrachten. E-motion werkt ook via partners of hoofdaanemers om dienstverlening voor grotere opdrachten te garanderen.

SharePoint van A tot Z

Binnen het SharePoint domein kunnen wij gerant staan voor de volledige Application Life Cycle. Naast informatie architectuur en solution design, leveren wij ook diensten op het vlak van implementatie en programmatie. Door onze doorgedreven kennis is het voor ons geen probleem om specifieke opleidingen te geven op maat van de behoefte klant.
Verder ronden we de life cycle af met advies verlening op vlak van governance en change management. Om compleet te zijn in onze dienstverlening behoort het infrastructuur vraagstuk met de daarbijhorende support ook tot ons vakdomein.

 

 

E-motion partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren maakt E-motion gebruik van een netwerk van gedreven consultants en freelancers.

Binnen dit netwerk werken we samen met een select aantal profielen die elk stuk voor stuk een kei zijn in hun specifiek vak domein. Ze staan garant voor de opdracht die ze uitvoeren en volgen elk de ongeschreven regels van de liefde voor het vak.

Indien jou vakdomein gerelateerd is aan SharePoint, en je wil graag met ons samenwerken, contacteer ons dan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We overlopen dan de mogelijkheden tot een samenwerkingsverband.

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24