Onze Referenties

Custom data entry formulier

Voor een BI afdeling in de telecom sector hebben we de inrichting verzorgd van het afdelings-portaal. Via dit portaal kunnen gebruikers over de hele organisatie een aanvraag indienen voor het bekomen van business intelligence rapporteringen.

Na een proces-analyse zijn we tot de conclussie gekomen dat de noden van de klant volledig ingevuld kon worden aan de hand van een aangepast formulier. Na onze analyse zijn we over gegaan tot de inrichting van het afdelings portaal. Alle data stromen worden ondergebracht in inhoudstypes en bibliotheken. Gezien het niet toegestaan was om server code via een feature te deployen, zijn we voor de aanpassing van het formulier aan de slag gegaan met SharePoint designer. We zijn er doormiddel van client-side aanpassingen in geslaagd om de functionaliteit van het formulier via SharePoint Webservices af te handelen.

Deze afdeling is nu in staat om hun volledige communicatie naar buiten toe via hun portaal te communiceren. Rapporterings aanvragen kunnen nu via een centrale plek worden afgehandeld. De werkprocessen worden nu via een sharepoint oplossing afgehandeld. Managers zijn nu in staat om ten alle tijden te sturen op live data die via dashboards aanwezig zijn.

 

 

 

Waarom e-motion?

Professioneel én betaalbaar
SharePoint is ons vakdomein
Expertise, ervaring en visie in ECM trajecten.
Betrouwbare partner, nu en in de toekomst.
Wij zijn bereikbaar voor u.

Contacteer ons

Vlierbessenstraat 15
3940 Hechtel
België

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiel: +32 475 49 80 24